Az év modellversenyére keresünk jelentkezőket!

Az International Lingerie Model Search (ILMS) egy nemzetközi modellkereső verseny, ami most Magyarországon is megrendezésre kerül és ahová most Te is jelentkezhetsz partnerügynökségünknek a VIP Budapest Hostess és Modellügynökségnek köszönhetően!

Ez a verseny most több mint egy divatmodell kereső, valaki igazán kivételes, különleges lányt szeretnénk találni, aki rabul tudja ejteni a nézők figyelmét akár a kifutón is természetes szépségével és eleganciájával.

Az International Lingerie Model Of The Year nyertesének tündökölnie kell az ausztráliai Fashion Week kifutóján is, valamint a Victoria's Secret fehérnemű fotózásán is!

Mi most egy soha vissza nem térő lehetőséget kínálunk nektek!

Az előválogatásokat szórakozóhelyeken és hotelekben tarjuk márciustól 28-tól április 18- ig több helyszínen és időpontban. Ezalatt az idő alatt kiválogatunk 50-60 szerencsés lányt, akik részt vesznek majd a középdöntőn április 27-én.

Aki megnyeri a magyarországi döntőt?

A szerencsés lány elutazik Ausztráliába, hogy részt vegyen a nemzetközi versenyen és ringbe szálljon az elképesztő nyereményekért.

A nemzetközi döntősök a Surfers Paradise-ban fognak megszállni és a napjaik fotózásokkal, forgatással (Fashion Tv részére) fognak telni és különböző média megjelenéseken vesznek majd részt. Az éjszakáikat az Aranyparti éjszakai élet fogja lefoglalni.

Az International Lingerie Model Of The Year modellje nyer egy utat és ezzel együtt egy részvételi lehetőséget a Las Vegas International Lingerie Show-ra, ahol bemutatkozhat az Official Runway Presentation-ben. Itt a szakma krémje (producerek, ügynökségek, fotósok) fogja figyelni és értékelni a lányokat. A különleges bemutatón a Lenz Talent casting ügynökség is ott lesz, aki az egyik legkiemelkedőbb Las Vegas-ban a vezető divatproducerek közül.

A Las Vegas International Lingerie Show a legnagyobb női fehérnemű bemutató az Egyesült Államokban és világszerte is az egyik legnagyobbként tarják számon.

The International Lingerie Model of The Year nyertesének továbbá lehetősége lesz szerepelni egy video klipben, amit a Fashion tv készít majd el, továbbá nyer egy fotózást a tehetséges fotóssal Luke Kenny-vel, és egy címlap megjelenést az Evokke Magazinban.

És akkor itt még a tárgynyereményekről nem esett szó.

További információk a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség weboldalán:
http://vipbudapesthostess.com/hu/vip-budapest-hostess-modell-blog/lingerie-model-search-hungary-model-kereso-szepsegverseny

Lingerie Model Search Hungary - Model Kereső Szépségverseny

Hozzászólások

Hey, thanks for writing this up. I've been looking at several blogs to find something like this. Do you by any chance have a contact email that you could share? I would like to contact you directly.

Regards
Ashley
Google promoter

Prancz Ádám képe

Hi Ashley, you can write us via our contact form here!
http://portfoliofotos.hu/en/contact
Regards
Adam Prancz

Prancz Ádám
Modell portfólió fotós

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.