Prancz Ádám profi erotikus és modell fotós

Prancz Ádám portfólió fotós

Prancz Ádámnak hívnak, 2006-óta fotózom. Fő profilom modell portfóliók és erotikus (akt) fotók készítése

Az eltelt idő alatt számtalan egyedi és különleges helyzetben volt már alkalmam kipróbálni magam (modell portfóliók, erotikus portfóliók, portrék, szabadtéri fotózások, stb).

2010-óta dolgozom a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség kizárólagos fotósaként Magyarországon és külföldön is (Olaszország, Franciaország, stb).

Fotózásaim során a fő célom az, hogy kellemes hangulatban tudjanak modelljeim feloldódni és a legjobb formájukat hozni a kamerám előtt. Lehetőleg úgy, hogy a képeken minél kevesebb utómunkára legyen szükség.

Munkám során mindig pontosan instruálom  modelljeimet, de bátran engedek szabad teret az egyedi elképzeléseknek és pózoknak is.

Mivel nagyon sokat dolgozom a VIP Budapest Hostess és Modellügynökség és az UP Model Management Hungary számára, zsűrizek szépségversenyeket, castingolok modelleket, így pontosan tudom, hogy a komolyabb megrendelők már a modell munkáknál is külön kiemelik, hogy professzionális portfólió képekre van szükségük, de olyanokra amelyet nem retusáltak szét a túl buzgó amatőr fotósok. 

Ez az elvárás megköveteli a fotóstól, hogy ténylegesen profi munkát végezzen a teljes sorozatnál. Ehhez nélkülözhetetlen a korszerű felszerelés, a professzionálisan stúdió és a képzett csapat (stylist, fodrász, sminkes, asszisztens). Ez tesz minket egyedivé és utolérhetetlenné.

Egy jó portfólió akár évekig is segíthet a modelleknek a megfelelő munka megtalálásában és az elhelyezkedésben. Pontosan tudom, hogy sok esetben az alapján a fotók alapján döntenek egy modellről, amelyet én készítek. Ez a felelősség az, ami hajt engem, amikor fényképezőgépet ragadok. 

Csak akkor vagyok elégedett, ha tökéletesek a fotók, ehhez pedig rád is szükségem lesz!

A stúdiónkról:

Stúdiónk a legmodernebb technológiával ellátott, tágas helység Budapest belvárosának szívében, ahol több szobarészlet is kialakításra került az egyedibb hangvételű fotózásokhoz is.

Többfajta, stúdió háttérrel, rengeteg színszűrővel és profi világítástechnikával (rendszer vakukkal) rendelkezünk a komolyabb munkákhoz is!

Címünk: Zebrart Stúdió - 1091 Budapest, Üllői út 17. fszt. 2. szám

Térkép... (Google Maps)