Professzionális önéletrajz (CV) fotózás

Rendeld meg professzionális önéletrajz (CV) fotózásunkat online!

Figyelem!!! Életrajzfotózásainkat a Budapest, Nyugati tér 4. szám alatti fotóstúdióban tartjuk!

Egy átlagos álláshirdetésre is általában több száz jelentkező pályázata érkezik. Minél jobb egy adott állás annál több a jelentkező és annál kevesebb időt tudnak a HR-es dolgozók 1-1 anyagra szánni.

A HR alkalmazottak bizonyítottan elsőnek mindig a fotót nézik meg egy-egy önéletrajzon (illetve már egyre több esetben a LinkedIn közösségi oldalon).

Ugye felesleges tovább részleteznünk, hogy mennyire jó döntés profi fotót készíttetnie az CV-jéhez? A profi fotókkal rendelkező önéletrajzok és LinkedIn profilok is bizonyítottan sokkal jobban teljesítenek, mint az ezt nélkülöző társaik. 

Fotósként most rendkívül kedvező áron segítelek megszerezni álmaid állását!

Önéletrajz CV fotó készítés 10.000 Ft helyett csak most 7.000 Ft!!! Időpont foglaláshoz kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Professzionális önéletrajz (CV) fotózás

Vállaljuk professzionális figyelem felkeltő fotók elkészítését, nem csak önéletrajzokhoz, hanem olyan szakmai közösségi oldalakhoz is mint a LinkedIn, Xing, Facebook, Google Plus, stb. 

A készült fotókat színes valamint igény esetén fekete-fehérben is elkészítjük, akár 24 órán belül, ugyanis pontosan tudjuk, hogy minél hamarabb kezded el az új álláskeresést felturbózott önéletrajzoddal, annál hamarabb fogod megtalálni álmaid állását.

Egy régi rossz fotó, egy szerencsétlenebb beállítás valószínűsíthetően a leendő állásodba kerül majd, ezért nem éri meg spórolni egy pár igazán jó fotó elkészíttetésével.

Milyen a jó önéletrajz fotó?

A leendő munkáltatódat nem az érdekli a fotódon, hogy mennyire vagy szép vagy csúnya, mivel jó esetben nem párt keres magának. Ami hatni fog rá az az, hogy látja, hogy megadtad a módját az önéletrajzod megírásának. A jó fotó profizmust és felkészültséget sugároz. 

Pályakezdőknél érdemes minél frissebb fotókat, míg idősebb dolgozók esetében sem érdemes 3 évnél régebbi képet használni.

Rendkívül fontos, hogy a fénykép összhatásának pozitív benyomást kell keltenie. Sajnos a legtöbb esetben a HR-esek visszajelzése alapján rendkívül silány minőségű képeket használnak az álláskeresők. Ez viszont jó hír a számodra, aki profi fotós szolgáltatásait szeretné igénybe venni, mivel így már helyből egy csomó konkurensed beelőzöd!

Fontos, hogy a kép megfelelő felbontású legyen profi géppel és megfelelő megvilágítás mellett készüljön.

A háttér kiválasztása is kulcsfontosságú, amiért szintén megéri szakember segítségét kérni.

Célszerű minél üzletiesebb öltözékben elkészíteni a fotókat. 

Kreatív területeken dolgozók számára pedig kulcsfontosságú az, hogy a fotó minél egyedibb legyen ezzel is sugallva a rátermettséget.

Milyen a jó önéletrajz fotó olvasd el blogbejegyzésünket is!

Miért válassz profi fotóst a CV fotóid elkészítéséhez?

  • Mert pár ezer forintból egy több milliós felszereléssel fognak rólad professzionális körülmények között fotót készíteni. 
  • Egy gyakorlott fotós pontosan tudja, hogy a különböző karakterű emberek számára mik azok a pózok, beállítások, amelyek a legelőnyösebbek lehetnek a számodra.
  • A fotózás során profi sminket is kapsz, valamint a hajad is beállítja kollégánk, külön díjazás ellenében (5.000 Ft).
  • Különböző hátterek állnak rendelkezésedre a fotózások során.
  • Nem csak egy sima fotót fogsz kapni, hanem egy remekül sikerült egész fotósorozatot, amit akár évekig is használhatsz és nem csak az önéletrajzodhoz, hanem különböző profil képekhez, Linkedin, Gmail, Facebook stb.
  • Különböző ruhákban (szettek) készülnek a fotók, amelyekből stylisttunk/fotósunk segít megtalálni az egyéniségedhez legjobban illőt, így garantáltan a legjobb formád hozhatod a képeken.
  • Sok éve dolgozunk főleg modellekkel, akik számára a jó fotó még inkább kulcskérdés, mint egy átlagos álláskereső számára. 

Azt gondolod, hogy ez csak egy ügyes marketing fogás?

Nos akkor olvass tovább a témában:

Visszahívást kérek

Bármi amit fontosnak tarthatsz a fotózással kapcsolatban.