Sajtóközlemény

Széchenyi 2020

FÉNYKÉPÉSZ VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA UNIÓS TÁMOGATÁSSAL

Prancz Ádám, ercsi székhelyű egyéni vállalkozó az Új Széchenyi Terv fiatalok vállalkozóvá válását támogató pályázata keretében indította el fényképész vállalkozását. A vállalkozás elindítását lehetővé tevő fejlesztési projekt összköltségvetése 3,33 millió forint volt, amelyet az Európai Unió 90%-ban, 3 millió forinttal támogatott.

Prancz Ádám több éves szakmai tapasztalat birtokában döntött úgy, hogy egyéni vállalkozóként folytatja fényképész tevékenységét, amelyre kiváló lehetőséget biztosított a még az Új Széchenyi Terv keretében kiírt, fiatalok vállalkozóvá válását támogató uniós pályázat.

A pályázat keretében a fiatal vállalkozó korszerű, keresőoptimalizált honlapot tudott létrehozni, amelytől azt várja, hogy jelentősen támogatni tudja majd szolgáltatásai értékesítését. Az online marketing mellett az újonnan létrehozott vállalkozás hagyományos marketing anyagait is meg kellett tervezni és el kellett készíttetni, amelyre a pályázat szintén lehetőséget adott. A projekt keretében így a vállalkozás mindennapi marketingtevékenységét támogató szóróanyagok, mappák és prospektusok, valamint nyomtatványsablonok készültek, népszerűsítve a fiatal vállalkozó tevékenységét.

Napjaink dinamikusan változó technológiai infrastruktúrája nélkülözhetetlenné teszi egy induló vállalkozás számára, hogy a lehető legkorszerűbb eszközök álljanak a rendelkezésére, amelyek alapvetően befolyásolják az elvégzett munka minőségét és sebességét. Prancz Ádám a most záruló fejlesztési projekt keretében vásárolt korszerű eszközöket fényképészi tevékenységéhez: egy darab fényképezőgépet, egy darab teleobjektívet, egy fénymérőt, egy adaptert és egy vázat. A megvásárolt eszközök önmagukban is korszerűnek számítanak, azonban az új rendszer úgy lett kialakítva, hogy a berendezésekben rejlő lehetőségek maximálisan ki legyenek használva, támogatva ezzel a fiatal vállalkozó szakmai tevékenységét.

Mindezek mellett a projekt öt hónapja során az egyéni vállalkozó a pályázati forrás terhére saját munkabérét és járulékait is finanszírozni tudta, ami minden induló egyéni vállalkozás számára nagy segítséget jelent.

Prancz Ádám a Széchenyi 2020 program keretében megvalósult sikeres fejlesztési projekttől és vállalkozása elindításától azt várja, hogy a korszerű berendezéseknek és szakmai tudásának köszönhetően az erős piaci versenyben is helyt tud állni, és folyamatosan növelni tudja majd megrendelői számát, így hosszú távon is fenntarthatóvá téve vállalkozását.

További információ kérhető:
Prancz Ádám egyéni vállalkozó
E-mail: info@portfoliofotos.hu 
Tel: +36 (20) 466-5495