Ajándék fotózás Karácsonyra

Mi sem lehetne jobb ajándék Karácsonyra, mint egy profi fotózás.

Az itt készült képek örökre megmaradó felejthetetlen emlékeket jelentenek, amelynek garantáltan mindenki örülni fog életkortól függetlenül.

Valemennyi fotózás csomagunk adható ajándékba is! Kezdve az 5.000 Ft-os életrajz fotózástól, amely azon túl, hogy igazán költséghatékony megoldás, még álmai állásának elnyerésében is segítheti, barátját vagy családtagját a kezdőknek szóló modell portfólió fotózáson keresztül 25.000 Ft a haladóknak szánt komolyabb fotózásokig az egész egyedi elképzelésekkel bezárólag.

Amennyiben ajándékba adná a fotózást egy vouchert küldünk Önnek a megajándékozandó fél nevére kiállítva, amelyet átadhat szerettének.

Ezután a megajándékozott már szabadon egyeztethet velünk a fotózásra alkalmas időpontot. A voucherek tetszőlegesen 1 éven belül felhasználhatóak.

A vouchereket a fotózás díjának kiegyenlítését követően küldjük el neked, amely segítségével a netes fizetésnek köszönhetően akár az utolsó pillanatban is remek ajándék lehet.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy a megajándékozandó szerettednek még a Karácsonyi ünnepek előtt elkészüljenek a fotói, úgy kérjük minél hamarabb rendeld meg a neked tetsző csomagunkat, nehogy a nagy karácsonyi dömpingbe kifussunk az időből.

Minden további kérdésben örömmel állunk rendelkezésedre az itt szereplő elérhetőségeinken!